Olukman Ortaokulu

Vizyon: Okulumuz Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, Öğrencilerini çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip öğrenciler yetiştirerek, eğitim-öğretim sürecini geliştiren bir okul olmak.

Misyon: Okulumuz milli eğitimin genel ve özel amaçlarının gerçekleştirilmesi, teknolojik yeniliklerin eğitime kazandırılması, soran, sorgulayan, düşünen, araştıran ve projeler üretebilen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlayarak nitelikli bireyler yetiştirebilmektir.

Başarılar: 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 8 öğrencimiz çeşitli Anadolu liselerine yerleşti

Saatler: 09:00 15:20
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Sivas Bocce turnuvasında il 3.lüğü. 2021-2022 Okul Sporları Sivas Bocce Turnuvası Küçük kızlar İl 1. liği 2022-2023 Okul Sporları Sivas Bocce turnuvası Küçük Kızlar İl 1. liği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://olukmanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Olukman Köyü Merkez Sivas

Adres - Olukman Köyü Merkez Sivas

Ulaşım Ulaşım servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 42 KM